söndag 22 januari 2012

När man egentligen inte borde

Alltså vad är grejjen med att man värmer barnmat egentligen?!?

Asså man värmer ju alltid för länge så att man absolut inte kan ge det till en bebis för du kan inte ens käka det själv för det är så in i h-vete hett.

Sen när det äntligen har svalnat lite så börjar du ge. Och eftersom de inte är "the fastest and the furious" så tar det ett tag att mata.

Men dock efter typ 5 skedar så är maten iskall igen. Och då är du inte precis nära att va klar för stoppar du in en sked så åker 2/3 av skeden ut igen och det ska kännas på och brumma som en bil osv.

Sen äter ju de maten iaf. Det är ju inte så att de slutar äta det bara för att det är kallt. Nä det är faktiskt lika roligt att leka med maten fast den är kall.

Så vill man värma den typ 17ggr per matning så kan man ju det men det är ju inte det roligaste för man har ju oftast fått in ett flow just när det börjar bli kallt.

Aja. Ett plus är väl att Busan har börjat gapa nu när man kommer med skeden och har den öppen medan man stoppar in skeden i munnen, inte som innan då hon öppna munnen och sen stängde just när man kom med skeden vid läpparna. Sen skulle hon typ "amma" i sig det som är på skeden.

Ja dessa småbarnsförälder-problem ;)

- Bloggar från min iPhone

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas Ville på kläm på det där med mat snart! Senaste dagarna har han också gapat vilket är stora framsteg.

    SvaraRadera
  2. Ja det har inte gått bra här förrän typ idag. Vi har ju tränat ganska mycket senaste månaden. Tur hon börja ta flaska iaf.

    SvaraRadera