fredag 13 januari 2012

När man blir nostalgisk

Inte fick jag glänsa med min röst i radion inatt heller. Men man blir ju lite nostalgisk när man lyssnar på "Vaken med P3 &P4" och nattjakten startar.

När man följt dem i 2 år varannan vecka så kan man inget annat än att vara vaken och lyssna på det. Hade ju t.o.m rätt svar så jag satt och kikade på mobilen varannan sekund för att jag kanske skulle bli uppringd.

Kan säga att jag faktiskt vunnit 2 ggr så jag har fått vara med där. Vann först en sovmask, som tyvärr gått sönder då jag använde den varje jobbvecka när jag skulle sova under dagen. Helt underbart. Och sen vann jag ett tandborstkit, som jag tyvärr tappat bort så jag hann aldrig använda det.

Hade vart gött att vinna en ny sovmask då jag nog kommer att jobba lite natt nångång framöver. Det är ju som min bästa vakentid av nån konstig anledning. Mår som bäst då.

Nä nu ska jag väl hoppa isäng så jag kan hålla mig vaken med 2 vildingar imorgon.

Sambon ska iväg på roadtrip så varmchokladen är uppkokt och mackorna är bredda för avfärd kl 04:30. Stackarn. Måste nog lämna en gullig lapp så han piggnar till om några timmar.


- Bloggar från min iPhone

1 kommentar:

  1. sv: Ha ha ja eller hur. De är fenomenalt roliga! Nu ekar "bird is the word" om och om i skallen..

    Jaså, du är också en "nattsuddare"?

    Ha en trevlig helg! / Cheeky Malin

    SvaraRadera