måndag 14 november 2011

När doktor ringer

Japp nu har ja fått tips från coachen så att säga. Doktorn ringde idag för att ge mig svar på MR:en.
Han kunde inte se nått som kunde va i kläm eller att nån disk skulle vara skadad.

Jag diskuterade mina hälar som ibland gör så ont så jag går på tå ibland. Jag sa att jag oftast får ont när jag har fel skor.
Fick då tipset att skaffa mig ett par skor med bra stöd att gå inomhus med. Att jag kan ha för hög hålfot så det är det som jäklas.
Så nu måste jag inhandla ett par sånna. Han tyckte ett par tunna springsko-aktiga. Men med min fotjos så finns det ingen möjlighet för det om jag vill vistas bland folk. Vem kan gå runt i dojjer hela dagen och lukta rosor om fötterna sen. Nä här blir det ett par hederliga "birken" som får införskaffas. De har bra för hålfoten och dämpar lite mot det hårda golvet.

Nä nog snackat om detta ämnet för ett tag. Ska iaf och ta en ny sänka i slutet av november så han får se att den verkligen går ner. Han va lite orolig över den då den bara hade gått från 61-> 58 på en vecka. Den ska ju ligga på under 10.

Nu ska vi hitta en lösning så träningen kan börja på allvar.

- Bloggar från min iPhone

1 kommentar:

  1. Ja, han har ärvt den av min lillebror. Den är favoriten när det är läggdags. Inte för att jag förstår varför. Den är ju inte så särskilt mjuk och gosig, men kanske kramvänlig med så många armar. ;)

    SvaraRadera