onsdag 22 juni 2011

Jag lovar

Jag lovar att aldrig säga att jag fått sova hela nätterna utan att känna av lilleplutt. Sa det igår att jag tror den sover hela natten för jag vaknar inte av att den bökar på.
Tji fick jag när jag inatt vaknade kl 3 av att jag nästan inte kunde andas. Någon hade typ sparkat mig i mellangärdet. Helt sjukt men jag va tvungen att ställa mig upp och sträcka på mig för att få i mig tillräckligt med luft.
Helt sjukt.
Men jag ska prova att sova på vänster sida igen och se om jag vaknar igen. För jag sover ju alltid på höger sida och det är då jag inte vaknat. Tänkte ju igår att det kanske skulle va bra för min höft. Aja...får se om det blir samma inatt iaf. Men det va läskigt att inte kunna andas nästan.

-over and out-

1 kommentar:

  1. Usch vad obehagligt att vakna av det. När jag läste det kom det tillbaka en massa minnen från förra graviditeten då jag ofta vaknade på natten av andnöd. Känslan av att det var för lite syre i luften hela tiden. Det hade jag hunnit glömma bort att jag brukade drabbas av. Snart börjar nog sånt hända igen. Tur man glömmer bort sånt mellan gångerna.
    Hoppas du for sova gott i fortsättningen och att det inte händer igen.

    SvaraRadera