onsdag 29 juni 2011

Framgång utav rang

OBS EJ SKRYT UTAN MILSTOLPE-INLÄGG!!!

Jag är sååå stolt mamma just nu =) Det är helt sjukt hur stolt man kan bli över sina barn när de bajsar på pottan första gången =)
Igår så fick Max gå utan blöjja och bara kallingar nästan hela dagen. Först blev det ett missöde när han ramlade och kissade på sig när han hade ställt sig upp och skulle bli tröstad. Helt förtvivlad försökte han stoppa kisset men det gick inte. Stackarn. Helt förtvivlad vad han. Men vi körde bara på ett par nya kallingar och sen så hann han nästan inte fram så det kom lite i kallingarna men resten i pottan..riktigt stort.
Sen kom han och satt sig på pottan minst 3ggr och sa att han skulle bajsa men det blev inget men den 4:e gången så satt han sig och bajsade på pottan och tyckte att det va BLÄÄÄÄ i pottan sen. =) Försökte dock få han att förstå att han inte bara kan gå därifrån när han bajsat för man måste torka rumpan också.
Men det va stort som sjutton då han innan inte velat erkänna att han bajsat i blöjjan ens.

Sen idag har vi kört nästan hela dagen utan blöjja förutom när vi va och handlade. Ville ju inte att det skulle hända nått i bilen. När vi kom hem så blev det av med blöjjan igen.
Dock så måste jag få han att förstå att det är OK att kissa på gräsmattan men inte bajsa. HAHA jag undrar om nån granne såg när han la av en korv på baksidan. Om nån såg så ber jag om ursäkt. Han tyckte det va ok dock. Jag har dock sått ett frö att han kanske ska förstå att man gör sånt på toan.

OK nog av milstolpe inlägget. Hoppas ni inte blev allt för äcklad. Nu hoppas vi bara på blöjfria i höst. iaf på dagen.
kram på er

-over and out-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar