söndag 15 maj 2011

Många små funderingar.

Asså det är ju inte bara att packa BB-väskan när man ska på förlossningen. Man ska ju även komma ihåg att skriva en förlossningsplan om hur man vill ha det.
Satt ett tag med den i em och försökte tänka hur jag hade det förra gången. Jag kommer ändå ihåg det mesta som hände då men man vet ju inte om man förträngt det som va jobbigt.
Det ända jag inte kommer ihåg är hur ont det egentligen gjorde att pressa ut lilleman. Det där sista skedet tycker jag i efterhand inte va så farligt som jag hade föreställt mig eller så har jag förträngt totalt hur det va.
Nu ska ni inte tro att jag inte tyckte det gjorde ont alls utan det gjorde det helt klart men det var en annorlunda smärta. Det var inte som dessa foglossnings-ilningarna heller. Nu finns det ju många som har 10 000ggr värre foglossningar än jag så det är inte det jag menar utan den smärtan som man har då är annorlunda på nått sätt.

Sen kom ju den där frågan om vad man tänkt sig för smärtlindring...jaha...ja förra gången gick det ju bra med kvaddlar och lustgas och andning men kommer det att funka denna gång är ju frågan. Så den frågan fick vara lite öppen. Skrev väl bara vad som jag hade förra gången. Denna gången kanske man måste ha ryggbedövning vem vet...då får det bli det då.

Hur ska vi hjälpa dig och din partner i samarbetet under förlossningen? Tror det stod så. Asså ska de hjälpa oss att samarbeta?? Kanske om jag håller på och bannar min sambo att de ska säga till på skarpen eller kanske ta ut min sambo så jag får lugna mig. Hände då inte förra gången så det känns lite overkligt att det skulle ske denna gång.

Nä man får nog spåna lite på den eller så skriver jag inget annat än det jag redan vart med om och så får det bli som det blir bara det blir så bra som möjligt.

Iaf så hade lm växt 3cm på 2v så den va 29cm nu. Kändes bra. Sen så hade järnvärdet ökat oxå vilket va bra. vikten va samma som förra gången. alltså totalt +4 sen inskrivning.

Nu ska det ses klart på hockey. Det ser inte bra ut just för tillfället men hoppet finns fortfarande.

2 kommentarer:

  1. hade helt å hållet glömt bort att du var gravid ;-) haha vilket minne man har när man är 2 barns förälder!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte fått några papper än, inget moderskapsintyg heller.. måste kanske fixa det, så man kan göra klart med FK! Jag önskar igångsättning denna gång för jag är livrädd att inte hinna till vår förlossning, 8 mil härifrån. Men jag tror inte man får igångsättning på grund av sånt. Jag vill ju hinna med min EDA ;-)

    SvaraRadera