tisdag 8 mars 2011

Sova i egen säng

Sova i egen säng

JAAAA jag vet att det är rutiner rutiner rutiner...men jag klarar inte av rutiner...
Bara att inse att vi får sitta och sjunga i 45min(kortast tid) och hålla handen innan Lilleman behagar somna in. Sen så är det kanske självklart att vi får leva med att han kommer efter 4h och är helt uppgiven och vill sova med oss.
Ja vi sover ju bra fast han sover med oss...så det är ju egentligen inget problem. Ännu.

Vi har ju några saker som vi alltid gör men det är ju starten som oftast skiter sig så han inte vill sova i sin säng och blir hysterisk att han ska sova i sin säng. Han vill ju sova i mammas famn, pappas famn, mamma och pappas säng och absolut inte i sin säng. Vissa kvällar dock så går han självmant till sin säng. Väldigt konstigt detta.

Nä man får klura vidare på detta.

-over and out-

2 kommentarer:

  1. Vi är också dåliga på rutiner och man får dåligt samvete. Jag vet att det nog skulle vara enklare både för honom och oss om varje kväll så exakt likadan ut vid samma tid, men det är ju så jobbigt att passa tider. Och trist. Än så länge har det funkat hyffast bra ändå, men jag vet att det nog bara är en tidsfråga innan vi också har läggningsproblem. Hoppas att det ordnar sig för er snart med läggningen.

    SvaraRadera
  2. Gör som ni själva vill! Många har sagt mycket till oss om att E sovit i vår säng, vi har i perioder önskat att hon ville sova i sin egen men har inte orkar med skrik och gråt. Nu vill hon själv sova i egen säng! Hans (och er) tid kommer! Ni får lära lillplutten sova i egen säng istället :-) Eller kramas hela högen!

    SvaraRadera