onsdag 23 mars 2011

Blandat om skolan

Ja på fredag har vi sista tentorna på denna kursen. Mikrobiologi och läkemedelsberäkning.
Får se hur det kommer att gå. Får ta det lugnt och inte stressa igenom dem.

På måndag börjar vår sista kurs för denna termin. Kommer att va typ föreläsningar 8:30-16 varje dag fram till v16 då vår praktik startar. Längtar tills dess. Gu va kul det kommer att bli. Kardiologen hamnade jag på. Där är det hjärt och kärlsjukdomar och jag ska verkligen försöka att komma ihåg allt då hela kursen handlar om detta. Då har man lite försprång inför tentan


Imorgon blir det lite plugg ihop med basgruppen för att få ihop det sista inför fredagen. Se att man fått med allt. Jag känner att det är mikrobiologin som jag måste satsa på då jag känner mig ganska bekväm med läkemedelsberäkningen. Bara att ta det lugnt och va noga med enheterna.

Nu blir det greys innan mikrobiologin tar över.

-over and out-

- Bloggar från min iPhone

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att det är kul att höra hur andra ssk-utbildningar är upplagda. Vilken stad läser du i? Jag är inne på termin 4 och hade första VFU:n under tredje terminen. I Jönköping har vi ganska lite praktik och hela det första året är vi inte ute någonting. Jag har också läst Mikrobioligi och läkemedelsmatte (som ingick i farmakologi-kursen), två av de svåraste ämnena på programmet tycker jag. Hoppas tentorna går bra!

    SvaraRadera