torsdag 25 december 2008

v 40...6 dar kvar att passera.


Sådär ja...då va man inne i v.40. Bara 6 dagar kvar att passera. känns bra än så länge iaf.
Har dock ett problem...jag behöver mig nog en amnings-BH...hmm...den jag har (fick låna) den är för liten nu. Jag har bara en vanlig BH med stödbågar och det är ju inte bra. Annars har jag bara en vanlig sport-BH... Aja...det ordnar sig nog...J ska ju ändå jobba den 29-30:e så då kan jag fara och köpa en.
Kan då säga att nu spricker magen eftersom. det bränner till lite hela tiden känns det som. och nog tror jag att det kommit några fler bristningar. aja...jag ser dem ju inte än riktigt så det gör inte så mycke. De bleknar ju ändå bort efter ett tag. Det ska ju faktiskt synas att man vart gravid. Det känns iofs som ett nederlag när de kommer när det är typ 4v kvar...kan ju bero på att min mage började växa nu de sista veckorna...hehe...fanns inte mer uttänjd hud att ligga bakom så lilla grynet fick trycka ut huden lite till. Med det är det värt...nu är det faktiskt snart här...det som jag längtat så förbaskat efter. Mitt egna lilla gryn. =) OJ vad jag längtar.
Fick den underbara "Barnaboken" och "Hur du överlever första året som mamma" i julklapp av mor min. Så nu kan man läsa lite om man känner sig osäker lr om man bara känner sig kass...
Nä om man skulle se lite TV innan man ska sova...imorrn blir det moster som får storbesök av oss.
Kram på er alla och grattis till J som va först i tjockisfikagänget som får hålla sin lille krabat. Nu väntas det med spänning på vem som blir härnäst.
-over and out-

1 kommentar:

  1. Iiih!, Snart är det dax för dig! Jag har också börjat få bristningar på magen nu. Men som du säger de ska väl blekna. :P

    SvaraRadera