tisdag 24 februari 2009

Hur man får sin bebis att skita

Har du problem att få din lilla bebis att bajsa och det har börjat gå några dar så du e lite orolig på att hon/han har förstoppning??? Det kanske bara kommer lite fisar men inget bajs.
Inga problem, här är lösningen...

Du tar på bebisen den finaste bodyn. Sätter hon i babysittern och åker iväg med bilen. Åk till den i din kompiskrets som det är minst sannolikt skulle skaffa bebis. Lämna skötväskan i bilen för störst effekt.
Sådär nu har du skapat den ultimata situationen då du inte vill att din bebis skall bajsa i blöjjan. lr du kan glömma att allt det stannar kvar i blöjjan.

Det som kommer att hända nu är att du just klätt av bebisen och satt dig i soffan. du hör ett ljud som låter som en "blötfis"=) du väntar lite och det kan komma 1-2 till.
När du nu inspekterar bjöjjan ser du att den fina bodyn e dränkt runt benöppningen och om du har otur lite upp efter ryggen med bajs. Byxorna som är utanför är fyllda med bajs och sockarna som du så snyggt satte på utanpå byxorna ser du nu var ett smart drag då de håller kvar bajset i byxorna så det inte rinner ut.

Sådär, nu har du fått bevis på att din bebis inte har förstoppning. Varsego och lägg din bebis inne på golvet i den välstädade toan hos din vän =) Som är lyckligt ovetandes vad du nu skall göra på hans fina klinkers-toagolv =D

haha....
detta har hänt mig 2ggr nu på en vecka typ...haha...fast första gången hade jag faktiskt skötväskan me mig.

nä nu måste jag få lill-Max att sova. och även jag

-over and out-

4 kommentarer:

  1. Hahaha så jävla klockrent! Oddsen för att de kräks ökas oxå markant om man till exempel skulle vara nyduschad, och har man i tillägg rena kläder på sig så är det näst intill oundvikligt ;)

    SvaraRadera
  2. Åh vad underbart. :P Så typiskt!!

    SvaraRadera