tisdag 6 september 2011

Tröttheten faller in

Vart en hektiskt torsdag till söndag. Eller ända till måndag. Åkte hem till Päronen i torsdag med syrran och båda barna. Först skulle vi dock hitta ett släp där vi kunde rymma alla grejjer syrran skulle köpa på Ikea.

Blev en tur till Ikea på fredagen. Jag syrran och Olivia åkte. Syrran handlade mest ;) ganska troligt eftersom hon nu äntligen ska flytta hemmifrån.
Jag unnade mig ett pyssel/sybord som inte tar sån plats när man inte jobbar med nått. Väldigt nöjd men jag ska måla det vitt när jag får tid.Så här ser det ut och det är en bordsskiva på andra sidan också så det blir rätt så stort. Väldigt bra.
Sen köpte jag inte så mycket mer. Bara ett bordsunderlägg som jag ska ha för att inte förstöra bordet när jag pysslar. 2 ljus och sen köpte vi orkidéer som bara kosta 49:- och så unnade vi oss en tulpanmeja. Den ser himla cool ut. Återkommer med bild när blommorna slagit ut igen. Förhoppningsvis.

Sen kom svärföräldrarna och svärfarföräldrarna på lördagen för lunch och kaffe.
Himla trevligt hade vi och de fick kika lite hur min släkt bor.
På kvällen blev det tacos och vi fick alla taco-koma. Cheeze va mätt vi var.

Söndagen ägnades till att packa in så mycket det gick i syrrans bil som hon skulle ha med. Kom iväg vid kl ett tror jag och vi tänkte åka vid 10. ;)
Sen hade syrran match. Jag åkte och handlade lite åt henne sen blev det en massa småplock hela kvällen för det va inte lönt att stöka ner mera med att börja bygga upp säng och byråer.

Det blev måndagens projekt. 2h tog det då syrran fick skruva medan jag läste instruktionen och ammade. Plockade fram rätt skruvar också gjorde jag. Men vi la inte dit resårbotten då vi saknar mittbalken och syrran skulle ändå inte ha tid att skruva nått annat i veckan. Vi hoppas på att balken kommer på fredag bara.

Och idag blev det ingen vila då Max är så snorig och är hemma från dagis.

Men imorrn hoppas jag på ork att åka på Olssons tyger och inhandla till min 80-tals outfit till lördag. Har lite olika idéer på hur det ska se ut. Hehe. Ska spåna lite mer ikväll vad jag ska ta för färger och så.
Men jag söker med ljus och lykta efter en våffeltång à la 80-tal för att få pricken över i:et.
Hör gärna av er med en kommentar.

- Bloggar från min iPhone

2 kommentarer: