fredag 18 februari 2011

Världsproblem

Ja nu när man ska ha sin andra så kommer man ju till samma problem som när man fick första.
Hur ska man göra med vagnen? Ska man köpa en syskonvagn eller går det bra iaf?
Ska man ha kvar enkelvagnen eller sälja den?
Ryms man på stan med en syskonvagn? Kan man gå i alla affärer? Jag tyckte ju att det va ganska jobbigt att gå med en enkelvagn i vissa affärer.
Sen om man ska tänka för att ta sig till och från dagis så är det ju så nära att han går ju mest själv nu så det är nog inga problem med en enkelvagn. Vintern är ju lugn ändå då han åker bob till dagis.
Ja det är ju världsproblem. Men det är det jag funderade på idag

-over and out-


- Bloggar från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Mamma till Moa och Leiah18 februari 2011 20:24

    Jag köpte ingen syskonvagn och ångrar mig ibland! Moa är ju stor och kan gå själv men samtidigt för busig för att inte rymma så just nu åker Moa vagn och Leiah är i babyskyddet eller bärsjalen när båda barnen är med!
    Det är svårt!

    SvaraRadera
  2. Vi köpte en syskonvagn mest bara för att jag inte skulle vara så låst när Axel fortfarande sov på dagen. Syskonvagnen har ju rätt liten plats för det stora barnet så så fort Axel slutade sova så sålde vi den och köpte en ståbräda. Blev Axel trött på att stå har han suttit på brådska alt. Åkt i vagnen medan Olivia varit i baby björnen. Har funkar Mycket bra! På vintern när det varit mycket snö har vi dragit Axel på boben och lillan i vagnen. Eller tagit buss/bil. :)

    SvaraRadera