torsdag 23 december 2010

Korttidsminnet

Asså varför kan jag inte komma ihåg viktiga saker som jag måste göra. Nu har jag inga kuvert till julkorten så jag ber om ursäkt till mina vänner att ni inte fått nått julkorten ännu. Några kanske hinner få det innan jul men annars dyker det nog upp efter jul. Det står ju faktiskt gott nytt år på den oxå ;)

Sen skulle jag ringa min tw-värdinna för att hon skulle få hämta grejjerna innan jul. Tror ni jag kommit ihåg att ringa på kvällarna? NOPE. Jag skäms verkligen. Egentligen skulle hon fått hämta dem förra veckan men jag låg o flunsan så det va nog ingen bra idé. Inge bra om man smittar ner en dagisfröken. Hoppas hon fick mitt mail iaf så om hon inte ska till stan imorrn så får jag köra dit grejjerna helt enkelt.
Nä faan vad jag skäms. Jag måste säga åt henne att hon skulle ringt och skällt på mig för att jag inte hört av mig. Inte mer än rätt.

Aja. Va idag och handlade lite inför julafton. Har lite ångest att jag inte köpt nått till mor dock ännu. Har INGEN aning vad jag ska köpa. Hon får kanske nöjja sig med Max julklapp :)

Nä nu ska jag sova eftersom jag ska baka 2 efterrätter imorgon och färga håret. Och ev åka iväg med tw-grejjerna. Får helt enkelt prova ringa imorrn på dagen. Om jag har tur så har jag skrivit upp hennes mobilnr.

Ginare = gonatt på iphone-språk ;)

-over and out-


- Bloggar från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar