lördag 13 oktober 2012

Nummer 2

Idag går det att se ordentligt att tand nr 2 kommit upp. Busan har vart helt knas hela veckan på natten. Vaknat och vart vaken flera timmar innan man äntligen fått henne att somna igen.
Sen fick hon nässelutslag i torsdags på dagis. Vet inte vad det kommer ifrån men de var lite överallt och kom och gick hela tiden. Men på fredagen va de borta. Skumt.

Idag ska vi utnyttja våra filmkanaler som vi har gratis denna månad för att se "Bilar 2". Sen blir det nog att hjälpa syrran med hennes garderober. Nu börjar det ordna upp sig i hennes lägenhet iaf. Känns kul. Bra för henne också att inte behöva leva i en byggarbetsplats.

Förästen så har jag denna vecka kommit på vad Busan sjunger för låt när hon vaknar mitt i natten. Hon sjunger "imse vimse spindel" med alla rörelser och allt. Hon är så gullig när hon för det. Och glad blir hon när vi sjunger den.


- Bloggar från min iPhone

1 kommentar:

  1. Våra lilltjej har också varit helskum senaste veckan. Vaknat massa på nätterna och sånt och jag upptäckte igår att den sjätte tanden tittat fram. Jag som trodde hon hade probelm med öronen igen.

    Vilken stor skillnad det kan vara. Henry hade 16 st tänder när han fyllde ett år och Kerstin 6 st.

    Skönt för Olivia att äntligen kunna tugga bättre! Nu fattas bara 2 st för att riktigt kunna bitas! ;)

    SvaraRadera