tisdag 22 maj 2012

Hur dagen varit

Igår hade vi en trevlig dag ute på baksidan. Fixade lite och slängde fram utemöblerna från under presenningen och jag fixade lite med "planteringen".

Max va så rolig när jag hämtade honom på dagis. Han var ute och cyklade på dagis och skjutsade en kompis på vagnen. I handen hade han en pinne som han ringde mormor med. =)
Såklart så var den ju tvungen att följa med hem. Har byggt lite snygga blomlådeställen. Måste rensa bort lite grejjer som inte ska vara där ute under sommaren. Och som ni ser så står det ett badkar(!) där ute också. Måste få iväg det så snart som möjligt så vi slipper ha det stående där bak. Tar ju en del plats. Sen kan man kanske få lite ordning på baksidan.
 Tvätten fick premiärtorkas ute igår också när äntligen solen kom fram.
 Rabatten har lite lökar kommit upp och det ser lite trevligare ut. Väntar dock på att tulpanerna skall komma upp. Endast blad som kommit ännu. Sen såg jag att solrosorna nog kommer upp vilken dag som helst. Ett litet skott har kikat fram än så länge. Har ju dock planterat typ 15st så vi får se vilka som blir nått.
 Såhär varmt tyckte jag det var också. Härligt att få lite sol på dessa vita armar.
 Busan fick sitta i antilopen men vägrade ha på sig mössan så den åkte av stup i kvarten.
 Men att följa pappa och storebror till lekplatsen var ju guld. Helst när mamma lät henne gå fritt. Då fanns bara ett mål. Sandlådan.

 Oj vad roligt det va med all sand. Gräva och kasta.
Och såklart smaka på det också. Det tyckte väl mamman va lite mindre roligt. Blir inte så kul i magen. Får se när det kommer ut. haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar