söndag 13 maj 2012

En helg på hemmaplan

Helgen har vi spenderat hos mormor. Där har storebror kört totalt slut på sig själv så han somnade i bilen efter 2min tror jag.

Busan ordnade stort pådrag då hon slängde ut sin mössa från vagnen när mormor va på prommis så vi fick köra sök på den. Mamma gnällde på mig att jag inte hade satt nån mössa på henne när hon låg i vagnen. Men mormor stoden på min sida och sa att den satt på huvet när hos sattes i vagnen. Så mamma fick åka och söka ännu en gång med 4-hjulingen och hittade den långt ner i diket efter vägen. "dyr-mössan" från rabdido.

Max vaknade kvart i 6 imorse och kom till mig och Busan som sov i soffan. Han skulle se tv och äta äpple. Såklart så börjar inte barnprogrammen på junior inte förrän kl 6 så vi fick leta upp en annan kanal som började kl 5. Busan fick en vällingflaskan sen somnade vi om. Jag tänkte att det skulle va skönt att få sova till kl 8 iaf. Kvart i 11 vakna Busan. Helt sjukt.

Sen gick vi ut för att få lite luft. Busan fick sitta på gruset och hade skitkul med alla stenar. Såklart så skulle det smakas på alla. Sen kom hon på att det va ganska kul att kasta iväg. Hon tog även en rajd krypandes iväg för att upptäcka den nya världen hon hamnat i. Äntligen kan man ha dem på marken utan att de blir pissblöta.

Jag tog en sväng med mina nyinköpta inlines och shit va jobbigt det va. Motvind hela tiden. Men fasen va skönt det va. Nu jäklar ska det åkas i sommar.

Storebror ville helst vara ute hela tiden och han och min kusin hade hur roligt som helst. De va och lekte lite här och var och ett tag va jag nervös att de hade gått ner till vattnet som hade översvämmat hela åkern men som tur va höll de sig bakom balarna.

Nu är det toystory2 som gäller innan sovning. Imorrn är det skola för oss yngre och pappan jobbar.

1 kommentar: