onsdag 23 juni 2010

Underligt samtal

Inatt har jag mått så dåligt. Antingen var det ett grymt skämt eller så var det på riktigt och denna människa mådde inte bra psykiskt. Han lämnade mig skakandes av olust efteråt iaf.

Klockan halv 4 ringer stationstelefonen och en man i telefonen berättar att hans dotter fyller år. 9år idag och han hade tänkt berätta hur det är att vara kvinna. Han undrar om jag har några porrfilmer.
Här tänker jag att nu är det nån som ska skämta med mig så jag hänger på.
Jag säger att jag har porrtidningar med DVD:er som man kan köpa men inga filmer bara.
Just då jag skulle fråga vad han hette så fortsatte han och det va här jag fick panik.
Han berättade då att han hade försökt ha sex med sin dotter för att visa, men att han inte kunde komma i henne.
Ojoj här kommer paniken och jag visste inte vad jag skulle säga. Svarar att det va ju ingen bra väg att gå. Han säger då att nä det är det ju inte men hon har även fått ge han oralsex.
Min kropp började nu skaka okontrollerat och jag tänker febrilt vad jag ska svara på detta.
Jag sa att detta får du faktiskt inte göra. Det är olagligt på så många sätt.
Han säger att han vet det men förklarar (som om det hjälper) att han är ensamstående och vet inte hur han annars ska göra. Han ville ha lite tips.
Jag säger att det enda rätta han kan göra är att ringa till polisen och ange sig själv och låta sin dotter vara för det är absolut inte rätt väg att gå på sååå många sätt.
Han säger att det kanske han borde göra.
Jag håller med och försöker samla mig för att kanske få ut lite mer vart han är eller heter, men han säger inget utan lägger bara på luren i örat.

Jag står med telefonen i örat och mina händer skakar så mycket så jag knappt kan ta kunden som kommit in och hört på det sista jag sagt i telefon.

Det mest sjuka är att jag aldrig under hela samtalet kunde höra på hans röst om han busringde. Alltså hittade bara på alltihopa. Jag får rysningar bara jag tänker på det...
Antingen var det någon med enormt sjuk humor eller så var det en väldigt sjuk människa som ringde som trodde han gjorde detta eller så hände detta på riktigt.
Vad ska man tro egentligen?? Jag skakade i hela kroppen i säkert en halvtimme, mådde dåligt, ville kräkas, tårarna ville tränga fram...
VEM FAN GÖR SÅNT HÄR!!!!

Detta slår alla underliga samtal jag haft under åren jag jobbat på stationen.

Nu ska jag peppa för näst sista natten innan midsommar och försöka att inte tänka på detta.

-over and out-

5 kommentarer:

 1. Kan man inte polisanmäla sånt här. Det går ju att spåra dom flesta samtal i dagsläget?

  SvaraRadera
 2. Fia detta MÅSTE du polisanmäla!!!! NU!! Ett barn som kanske sexuellt utnyttjas och far väldigt illa, det är vår skyldighet som vuxna att ingripa om vi misstänker att ett barn far illa!! Plocka upp telefonen och ring polisen NU! Det är deras jobb att utreda vad som händer.

  SvaraRadera
 3. Men va fan! Polisanmäl det och be att dom kollar samtalen som Jonas sa. Fy fan va vidrigt!

  SvaraRadera
 4. Ursch så hemskt!! =( måste som sakt polisanmäla det...fy vad otäckt!!!

  SvaraRadera
 5. Ursch vad hemskt!! det måste du som sakt polisanmäla!! fy vad otäckt....!=(

  SvaraRadera