torsdag 21 mars 2013

Sakta lunkar vi framåt

Ja det går sakta men säkert framåt. Jag har äntligen kommit igång med träningen och barnen har haft en sammanhängande tid på dagis. Det känns som att vi är på banan och snart är det tenta för mamman och sen ska vi ha påsklov. Är ledig ända från tisdag mitt på dagen till onsdag veckan efter. Skönt som 17.

Annars har det ju inte hänt så mycket. Jag var och fotade ett iranskt(tror jag) bröllop och det innebär ju då fest i dagarna 3. På lördagen var jag så slut så jag visste inte hur jag ens skulle ta mig till sista festen. Hade kört från 12-02 på fredagen då de har deras största fest. Men men det gick det också. Fick några himla fina foton faktiskt.

Denna Busan alltså. Hon är ju helt laglös. Jag tittade bort en sekund och får se detta. Såklart så måste man ta en bild (dum som man är) innan man med hjärtat i halsgropen (för den är ju millimeter från att tippa) grabbar tag i vagnen. De blev många "sitt heeeeeeelt stilla Olivia", "heeeeelt stilla". Såklart så har hon gjort detta en gång till när hon var på deras rum och då gick det inte lika bra. Tur så var det inget bord eller så ivägen som kunde slå hål på huvet. Blev mest lite grin för att den hade ramlat och sen för att hon inte fick sätta sig där igen. Ja hon är knasig.

Annars så faller de och slår sig på dagis. Max här om dagen i deras lekkulle. Föll på nått sätt och skrapade upp under hakan så han hade plåster när han skulle hem. Sen Olivia igår. Hon hade ramlat och slagit i hakan under läppen och bitit sig i tungan så hon hade fått blod på overall och mössa och halskrage. Men hon hade inte gnällt så mycket över det utan blivit mer lessen när hon inte fick springa i korridoren för vikarierande förskoleläraren. hehe. Stackars vikarie som får köra stenhårt för att hålla koll på småttingarna som springer åt vart sitt håll medan de byter blöja på den 3:e... =)

Nä nu ska jag försöka fokusera på plugg fram till tisdag. Dock med avbrott imorgon för träning och Leos på söndag.

tjillevippen på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar