söndag 10 februari 2013

Årets början

Ja det har då inte börjat bra detta året. Sjukorna bara avlöser varann och ungarna verkar aldrig bli riktigt bra från sina förkylningar. Har nog haft dem på dagis sammanlagt en vecka eller 2 sen detta året började. Närmare en än 2 veckor faktiskt. Nu ska vi se iaf om kanske hostan är på väg bort på de båda. 2 dagar till hemma ska de då va men det får vi väl se.
Ja vi har ju inte gjort så mycket egentligen förutom att vart förkylda. Träningen för min del har inte startat ännu heller. Hade tänkt om barna kan va på dagis något i veckan att jag ska fara och träna lite. Måste rensa hjärnan lite innan tentan nästa vecka.

Kan ju säga att Olivia äntligen fått sin 5:e tand. Dock inte en förväntad och heller inte på det vanliga sättet. Hon ramlade när hon va och klättra på soffan och slog fram en sidotand. Höjden av otur kan man säga. Men det känns som att det är en massa tänder som är på väg för när man känner i munnen är det alldeles hårt under tandköttet. Och inte bara av de fram utan även sidotänderna ligger där under och pyr.

Busan hade även feber förra veckan. 39grader igen. Funderar på om det är lite tandfeber för hon va inte så förkyld men det blev ju inte bättre med det heller. Så något av det var det.

Sen håller vi på med lite renovering hemma. Dock inte toan som borde fixas utan i köket har den gamla avlastningsbänken rykt och ersatts av en ny. Har även provat att byta ut skåpluckorna ovanför till helvita och släta och det verkar bli himla bra. Ska bara sätta upp den andra också.

Ni får lite bilder men inte i nån bra ordning efter som appen jag skriver i är värdelös och den bra funkar inte att ladda upp på iPhone utan bara på iPad:en har jag märkt. Så ni får gissa ordningen ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar