tisdag 22 januari 2013

2013

Ja nu är det ju nytt år och nya utmaningar. Ett år kvar innan min utbildning är klar och just nu ligger jag i fas med alla kurser. Känns otroligt skönt.

Idag så började termin 5 med upprop och föreläsning. Heldag för mig och barnen som är på dagis för första gången på nästan 2v. De hann ju gå 3 dagar innan vi alla föll in i influensan. Jäklar vad det tärde på kroppen.

Men nu ska vi va friska och det är väl mest jag som va mest drabbad som har lite sviter kvar med hosta så nån träning blir det inte än. J har lite hosta kvar också men inte lika jäklig. Barna va då helt sslut efter första dagen och det är ju förståeligt.

Imorrn blir det tidigt och jag ska tydligen på HC imorrn. Fick sms om en bokad tid och jag vet inte ens vad för tid det är. Har inte fått nån kallelse hem men det blir nog bra. Ska ringa imorrn och höra vad som är inbokat. Ska på ul på hjärtat på onsdag för den vidare utredningen på sänkan. Blir väl sista grejjen de gör innan de konstaterar att jag är bara en som ligger i felmarginalen och alltid har lite hög sänka.

Nästa vecka blir det 4års koll för Max. Hörsel och syn-test och sen ska han väl rita också om jag inte minns fel. Blir spännande. Får se när Busan får sin tid för 1,5års koll också. Borde ju bli snart tycker jag.

Nä nu ska jag försöka sova. Man är ju inte världsbäst på att lägga sig i tid precis. Men det ska bli bättre. Kanske ett nyårslöfte att sträva efter. Vi börjar med att kapa en halvtimme i taget så då är jag en halvtimme sen just nu. Men till mitt försvar är att jag suttit med Busan som vakna vid 23 och inte ville sova.

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar