söndag 13 januari 2013

Sjuktid

Ja usch. Äntligen har man börjat kvickna till men hostan från hell är fortfarande kvar.

Lyckades göra sista praktikdagen i tisdags fast jag hade frossa på morgonen innan jag for. Tänkte nog mest på att det berodde på att jag sovit dåligt dagarna innan då Busan vart uppe och röjt på nätterna och sen hade hon vaknat halv 5 på morgonen.

Fick sluta tidigare och tänkte ta igen lite sömn innan jag hämtade ungarna. Men fasen när jag vakna. Skulle nog gärna ha lagt åt ögonen igen om det inte va för att jag skulle hämta ungarna.

Efter pinan tills J kom hem så låg jag pall i soffan och försökte hålla bort ungarna från mig. Lättare sagt än gjort. Max förstod ju men Busan hon blev grymt mammig. Slutade med att Busan sov med mig i soffan hela natten trots mina nuvarande 39grader.

J fick ta ungarna på onsdagen till förskolan och va smart och ändrade tiden för hämtning tills han slutade. Det behövdes verkligen för att snudda på 40-strecket va inte igår man gjorde det precis.

Nä så efter ett samtal till 1177 så va det 99% säkert influensan. Så där har man legat nu i 3 dagar i soffan som ett kolli nästan. Ungarna åkte dit på onsdagskväll med feber och Busan värst med 39grader men ändå inte så påverkad som mig. Konstigt det där. Max maxade på 38,5 som mest men har sen legat på just under 38 tills imorse. Busan är lite mer hostig nu och har nog fortfarande runt 38 grader gissar jag. Blir att försöka få i henne lite hostmedicin så det lindrar lite.

Men idag så åkte J dit och ligger på just under 38grader. Såklart när alla håller på att bli bra. Så vi får se hur länge han ligger däckad.

Nä nu får det va slut på sjukdom så jag får börja träna ordentligt igen. Kanske bygga upp de 3kg jag tappat under dessa dagar, för jag gissar att det inte är fett jag tappat då jag inte kunnat äta nått. Bara den förbaskade hostan vill försvinna bara. River fortfarande som ett rivjärn i lungor och hals.

Tråkigast i allt detta är ju dock att Max missar sitt första "gå-själv"-kalas imorgon. Jättetråkigt verkligen men det kommer nog att bli några fler så men det är ändå tråkigt. Kanske jag som tycker det mest ( ;) ) men ändå..

Nä friska och krya ska vi bli och sen så ska vi ordna ett eget 4årskalas till stora killen där han får bjuda hem kompisar som får komma själva :) det ska bli spännande. Ev att vi delar upp kalasandes lite så vi får träffa lite andra kompisar också med familjer.

Nu ska det pluggas inför tentan på onsdag. Gonatt


- Posted using BlogPress from gubbens iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar