onsdag 28 november 2012

Oj!

Det va inte bara lite fort den där veckan gick. Snart 2 har ju gått t.o.m.
Helgen som va spenderades med några av de bästa. Förutom familjen då som jag knappt träffade.
På fredagen så blev det AW med bästaste Anna och Anna. Skulle ju bara ta det lite lugnt. Kom hem kvart i 3. Blev då att jag fick börja packa den väska som skulle följa med mig ner på stan kl 9.

Jo jag skulle tydligen infinna mig på vasaplan kl 9. Fick ett brev på torsdagen där instruktionerna fanns. Såklart så börjar min hjärna rulla runt och komma fram till att det kunde ske vad som helst den dagen.
Det är så typiskt mig att ha fått en instruktion så enkel som ta bussen kl 8:37 för att va på vasaplan kl 9. Såklart så kommer jag ner 10 i 9 och när kl är 1min över 9 går tankarna till att jag kanske skulle vart nån annanstans och kollar instruktionsbrevet som jag såklart inte kunde lämna hemma. =) Ja ni förstår kanske hur denna dagen fortskred.

De kom och hämtade mig 2min över så jag fick inte panik (hehe).

Sen blev det frukost på plaza. Najs.

Sen lurade mig att vi skulle mot flygplatsen...fick många idéer om vart vi skulle, men i rondellen vid flyget så vänder vi och åker tillbaka in i stan och vidare till brandstationen. YAY!!! Jag är överlycklig...hihi. Fick "rökdyka", åka OCH KÖRA kranbilens brandstege. ;) Sen fick vi även en runda med brandbilen runt stationen med sirener och allt. Efter en rundvandring på stationen så fick jag äntligen ta av mig brandkläderna och JA jag va rätt så svettig. Men det bjöd jag på. haha

Sen blev det lätt lunch och sen vidare ner på stan för en trevlig klädprovning på Kii och sen blev jag även sminkad av min kära vän. Blev inhandling av några plagg som jag nog aldrig skulle ha köpt om jag inte fått hjälp att hitta dem. Men jag är supernöjd.

Sen åkte vi och käkade middag hos en av tjejjerna och sen blev det lite piffning inför utgång. Efter några timmars snack och skratt så slutade det med att alla var trötta och vi åkte hem =) Va nog bäst så för dagen efter va jag helt slut i hela kroppen.

Tackar Lina, Miia, Anna, Bella, Elin, Anna för den superroliga dagen.

Jag återkommer med bilder när jag fått från dem.

Denna veckan började iaf period nr2 av vår VFU (VerksamhetsFörlagdUtbildning). Så ni förstår vad ni har att vänta i bloggen fram till jul tyvärr.

Men en bild på pluttarna sen min 30årsdag hos min mormor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar