måndag 4 juli 2011

Lilleplutt update

Ja än så är det då ingen unge på G ut iaf. I lördags när vi var på bröllopsfest så hade jag så himla ont i bäckenet från ca 16-20. Kunde inte stå upp utan att det tryckte mot bäckenet. Blev bättre av att sitta ner. Men efter 20 ungefär så började det spänna i magen om vartannat. Tänkte att det inte riktigt kändes som förra gången men det kanske är annorlunda också. Men tji fick jag när jag la mig i sängen så slutade det direkt. *suck*

Var idag hos BM. Min ordinarie har semester så jag fick gå hos den andra. Hade tänkt att jag skulle fråga om hon skulle kunna göra hinnsvepning. Men det behövde jag inte för hon började prata om att jag kanske skulle ringa förlossningen och säga att jag jag haft en massa sammandragningar och vill komma och kolla och ev om de kunde göra en svepning. Hon ville inte göra det där då det kunde börja blöda och då skulle jag behöva åka direkt till förlossningen.
Men hon förstod precis mitt problem iaf.

Men sen kollade hon hjärtljudet. Hon gjorde tvärt om vad min BM gör utan hon kände bara lite lätt vart den låg sen kollade hon hjärtljudet så då Hann ju inte plutten bli elak i magen så hjärtljudet låg på bara 133 idag. Sen började hon känna om huvet var ruckbart och det var det. Då blev lillplutten ganska elak också så hon skrattade att ja nu hade nog hjärtljudet vart högre.

Så hur var det nu. Över 140 så är det kille eller vart det tjej? Plutten har ju legat på ca 145 hela tiden utom nu. 145 låg Max på när han va i magen.

Hade gått ner ett kilo oxå så nu är det bara 3kg. Men LM hade växt till 35cm. Låg fint på medelkurvan.Nu ska jag komponera ihop nått fint att säga och sen ringa förlossningen och se om jag får komma in och få mig en hinnsvepning.

-over and out-


- Bloggar från min iPhone

3 kommentarer:

  1. Hoppas att det gick bra med hinnsvepningen och sånt. Det fungerade inte för mig vill jag minnas. Vilken dag är/var du beräknad den här gången?

    SvaraRadera
  2. Det sägs över 140-145 tjej och under pojke.. Ebba låg på 140-145 varje gång.. och Hampus 125-145.. lite olika.. :)

    SvaraRadera
  3. Så spännande med en lite knodd i magen och vilken otroligt söt bakgrund du har!!

    SvaraRadera