torsdag 28 juli 2011

Badkruke-update

Ja Max är ju en liten badkruka har jag ju sagt men det börjar ge med sig mer och mer.
Idag åkte vi ut till stugan och joinade farmor och farfar. Farfar hade tagit med sig en stor tjock tygduk som han hade lagt på båtplatsen där det är lite mindre sten så det skulle bli lättare att bada. Där blev det väldigt smidigt för Max att bada.
Så han körde med sina båtar och traktorn. Och inte långt efter så vågade han sig på att lägga ner sig på magen och plaska runt lite. Så det går framåt för han. Himla roligt.

Det roligaste han har för sig nu är ändå att han frågar vad man gör hela tiden. "gör du mamma" och så svarar man vad man gör och så frågar han igen "gör du mamma" och så säger man det igen och så frågar han igen "gör du mamma".
Om man då säger "ja vad gör mamma?" så får man ett långt eftertänksamt "jaaaaaa" och så ser man hur han tänker febrilt vad han ska svara. Det är hysteriskt roligt.
Samma sak är att han frågar vart man ska också.
Man kan ju tänka att det blir jobbigt att ha nån som står och frågar hela tiden vad man gör men det är så komiskt så man kan inte hålla sig för skratt.

Ibland måste man fråga tillbaka "vad gör du Max" när han börjar och då kan vi sitta och fråga varandra i säkert 10min och skratta emellanåt. Det är kul för han förstår att det är en rolig grej vi håller på med då.
Jag vann den utfrågningen idag och fick sista frågan *victory* haha

-over and out-


- Bloggar från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar