torsdag 2 maj 2013

Just idag

Oj vad tungt det känns idag att göra skolgrejjer. Ska sammanfatta artiklar och få ner det på papper. Känns otroligt drygt just nu. Helst när solen just bröt igenom den gråmulna himlen.

Lämnade ungarna imorse innan frukost på Dagis och när jag kom hem va jag bara tvungen att ta tag i skoberget i hallen, grustaget under alla skor och påbörja projekt tvätta sängkläder. Förhoppningsvis så kanske det är fint väder hela dagen så jag kan slänga ut täcken och kuddar på baksidan så de får lufta sig ordentligt.

Åhh vad jag önska mig en "groventré" just idag. Där man bara kan låta ungarna ta av sig sina leriga/sandiga skor. Där man kan hänga deras dyblöta regnkläder och galonvantar. Där skotorken kan sitta uppe på väggen utan att va ivägen och där man kan få undan alla skor.

Och en tvättstuga. Alla pengar i världen för en tvättstuga. Just nu är jag sjukt less på att alltid ha en tvättställning med kläder som ska torka. Den måste ju alltid stå ivägen och det är oundvikligt. Om man någon gång önskar att inte ha den framme så växer tvättberget otroligt fort. Nä tvättstuga tack.

Nä nu måste jag väl börja med att skriva. Måste ju ha gjort min del till på måndag.

tjillevippen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar