lördag 18 augusti 2012

Inte igår inte

Nä jösses vad tiden rinner iväg när man har roligt.
Jag kommer inte ens ihåg bär jag skrev sist. Tror det va när Busan fyllde år som jag va duktig nog att uppdatera. Ja Busan blev ett och vi väntade och väntade på att nån tand skulle kika fram. Men tji fick vi och fick vänta ända till nästan en månad efter ettårsdagen. Natten till den 8:e aug fick hon feber som varade i ca 1h sen dagen efter fick vi se att den krupit fram. Hejja-rop!!!!

Vidare så har ju lilla Busan fått börja på dagis också. Tre första dagarna var jag med hela dagarna om man räknar att jag satt i föräldrarummet hela tredje dagen dvs. Inskolningen har gått superbra och om bara tänderna vill komma fram så ska vi nog se att det blir lättare att äta all mat de serverar också.

Max han har njutit denna sommar att ha fått vara flera dagar i rad hos mormor och åkt traktor och allt som hör till. Han fick vara där helt själv i nästan en vecka. Snacka om att man inte va mycket värd när man kom och skulle hämta han. Sen har han vart mycket hos farfar och farmor också och då vill han ju inte heller fara hem. Så man har ju inte så mycket att erbjuda hemma om man jämnför.
Pratade men en mamma som har en jämnårig dotter som berättade hur hennes dotter alltid sa "dumma hus" när hon inte ville gå in osv. Det måste va nån fas de är inne i om det hör till 3års eller 4års trotsen för Max gör samma sak. Det är dumma sängen när han ska sova, dumma tandborsten när han ska borsta tänderna osv. Sådär roligt när man ska lägga han. Men efter ett tag så går det.
Nu är det då mycket bättre. Va ett tag sen jag hörde han säga det nu.
Ja annars så har han blivit en väldigt talför liten kille som frågar och funderar och pratar oavbrutet. Ibland undrar jag om det ska börja blöda ur öronen på mig. Allt som ska visas och frågas och berättas. Ja allt mellan himmel och jord. Och detta eviga skrikande. Han kommer inte in utan står 30m bort i lekparken på baksidan och skriker att jag ska komma och titta. Nu är det träning på att det faktiskt går att komma in och be mig komma ut.
Men annars så är han himla go att umgås med. Han är ju så frågvis så hälften vore nog men det är roligt att förklara saker för honom.
Men att förklara hur länge man ska va i skogen och plocka blåbär för att man ska kunna göra en paj det va svårt. Han va less efter en kvart. Sen blev det bara "ta mig hem mamma!!!" haha

Ja sommaren på IVA ha då vart jättekul. Roligt att få va på ett ställe som man verkligen trivs och fått träffa en massa roliga människor. Grymt bra stämning mellan personalen. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag vet inte hur jag ska göra nästa sommar. Om jag ska söka på förlossningen eller om jag ska vara där igen. Så bra intryck gjorde de. Fixade mig en träningspolare också som ska dra iväg mig. :)

Nä nu ska jag fortsätta läsa på min bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar