fredag 24 januari 2014

Nämen hej på er

Ja det var ju ett tag sen och vi ska väl se om det blir nån fart här igen. 

Nu har det vart slutspurt på utbildningen. Hela hösten har vi haft praktik och det har varit ett ivrigt tänkande om vart jag vill jobba nu när skolan är färdig. 

Efter en ångestfylld vecka när jag skulle välja mellan 2 avd så blev det tillslut Barn4 som jag tänkt på ända från början. 

Skolan tog slut den 16:e. Bästa avslutningen på hela studietiden när vi fick ha katastrofövning. Om några år när barnen flyttat hemifrån kanske man ska jobba på ambulansen. Det är ju sjukt intressant. 

Började min inskolning på barn4 i måndags. Känns rätt efter bara 2 nätter. Men som vi diskuterade på skolan så är examen som överst på en bergodalbana och nu tar det fart. Men jag la till att när vi alla har gjort vår inskolning så kommer vi att ha kommit till loopen. Då kommer allt att vändas upp och ner. 😉 men man kan ju ta sig igenom det. 

Idag kom även examensbeviset. Nu ska jag bara få tag på ett brev så jag kan skicka in så jag får min legitimation. Wiihooo.  😁

Annars så är det vab för Busan och Max vägrar gå till dagis när han vet att vi är hemma. Jaja. Två understimulerade barn är ju också kul när man har 2 lediga dar. 

Nä full fart till helgen då det bör 2 morgonpass. Får se vad det blir för trevligt då. Blir nog att memorera avd mera hoppas jag. Kanske ska rita en karta till mig själv så jag kan kolla i smyg sen 😉

Nä godnatt på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar