tisdag 9 november 2010

Lillkillen

Ja jag måste väl skriva lite om han också. =)
Han har det då bara roligt på dagis. Inte speciellt svårt att lämna han. Han har då aldrig gråtit en enda gång sen han började. Han vill ju gärna att man ska vara kvar där men protesterar inte om nån i personalen håller i honom och de vinkar åt mig när jag går. Det är så skönt.
Värre är det när man ska hämta han. Han kan bli väldigt förbannad när man ska hem. Detta beror på vad de gör. Om de är ute så kan det gå sådär. Ibland glad men ibland väldigt arg att man kommer då. Sen om de sitter inne och läser en bok så får man absolut inte fara förrän boken är slut. Man ska verkligen inte har bråttom när man ska därifrån.

Sen är det väl inte så mycket som händer annat än att ordförrådet ökas. Dock fattar inte mamma och pappa allt han säger och han slarvar lite i uttalen också så man kan tyda vad han säger men man vet att han kan säga det mycket bättre. Sen pratar han mycket för sig själv när han gör saker. Det är så roligt att lyssna på.

Nä nu ska ni få nån bild sen ska jag faktiskt hoppa i säng och peppa mig inför morgondagens föreläsningar.


Här gick det inte att få han att ta på sig jackan på något annat sätt. Vi skulle ju bara hem =)

Sötnosen i sitt rum...provade sina kallingar men ville inte visa =)

I Lagården hos mormor. Hjälper mormor på den övre och ska försöka hitta nått att skotta med grepen, sen myser vi lite med en kalv på den undre. Kan inte säga att denna killen är speciellt rädd för djur men det syns att han har respekt. Inga hårda tag utan försiktigt mysa med djuren.

-over and out-

1 kommentar:

  1. Vad söt han är. Speciellt med jackan bak och fram. Javisst. Den fyller ju sin funktion ändå.

    SvaraRadera