måndag 17 maj 2010

Jobbig vecka

Ja det kan man lugnt säga. Mycket som skulle göras på kort tid plus att man skulle hinna jobba, sova, va sambo och mamma. Sen inte att förglömma skulle jag hinna ut med hunden, diska och städa, tvätta och umgås med vänner.

Ja jag hann ju det mesta men va mig själv hann jag inte så mycke. Alltså tänka på mig själv. Eller biobesöket i onsdags va för min skull. Det va jag bara tvungen att göra. Såg ironman 2. Grymt bra. Fast ännu bättre blev den med mitt underbara gravida sällskap :)

Just nu så känner jag att jag ska inte boka in mig på en massa grejjer utan att allt bara ska bli spontant. Måste ha det ett tag. Så det blir inge Tupperware på ett tag och jag tar en dag som den kommer. Ända som är nu är att vi åker med jobbet till lule imorrn till onsdag. Personalfest nästa fredag och sen åker vi till Turkiet nästa lördag. Grymt trevligt. Längtar så

Idag har jag, Max och Tilda vart hos min jobbarkompis. Hon ska troligtvis ta Tilda på prov. Det funkade faktiskt jättebra med hennes hund och Tilda. Så det bådar gott. Ska dit igen på fredag och då ska tilda nog sova över :)
Känns dumt men hon får det jättebra där. Så vi håller tummarna.

Max har då vart överlycklig när vi va nere vid havet och slängde pinnar till hundarna. Han kasta sand i vattnet och skita ner sig riktigt ordentligt. Och blöt va han. Vurpa i vattenbrynet och plask sa det. :)
Sen blev det lunch. Max fick lyx med lasagne som han åt me omsorg :).
När vi kom hem så hade han somnat i ca 40min i bilen men jag ville att han skulle sova längre. Gick inte kan jag säga. Han ville bara gå till gungorna och ruschkanan. Efter ett himla springande så tog vi fram leksakerna och satt oss i sandlådan. Där satt vi i nästan en timme. A-m och lille-l kom förbi efter dagis en sväng. Himla roligt.

Nä nu ska jag gå och kvartersstäda lite. Har skickat iväg sambo med barn och hund för passning när jag åker till Lule

-over and out-

2 kommentarer:

  1. Vad har jag missat? Är du gravid igen eller missuppfattade jag ditt inlägg? Grattis i så fall.

    SvaraRadera
  2. Äsch! Var väl jag som missuppfattade stycket

    "Ja jag hann ju det mesta men va mig själv hann jag inte så mycke. Alltså tänka på mig själv. Eller biobesöket i onsdags va för min skull. Det va jag bara tvungen att göra. Såg ironman 2. Grymt bra. Fast ännu bättre blev den med mitt underbara gravida sällskap :)"

    SvaraRadera